Parweb - Parterapi På Nett - Logo
Les mer


Gress i vakker solnedgang - Parweb

Familieterapi

Familierådgivning

Lang ventetid hos familieterapeuten?

Prøv parterapi på nett!

Läs mer

Familieterapi på nett

Slik virker Parweb

Parweb består av relasjonsstier som innholder instruksjonsvideoer til samtaler og øvelser dere gjennomfører selv.

Parweb er anonymt, sikkert og enkelt og kan brukes akkurat når det passer for dere.

Prøv parterapi på nett!

Alle priser på Parweb er per par.

Parterapi på nett er et nytt konsept

En erfaring Andreas Løes Narum ofte har gjort seg i rollen som psykolog og parterapeut, er at folk kvier seg for mange ting når det gjelder å søke hjelp. Dørstokkmila for å søke hjelp har mange hindre på veien. De fleste forbinder parterapi på nett med å avtale å ha videokonferanse med en parterapeut. Parweb består av relasjonsstier som innholder instruksjonsvideoer til samtaler og øvelser dere gjennomfører selv, som gjør att  dere kan komme igang med det samme, uten å måtte bestille time.

Det første hinderet handler om å innse at det er mulig å få en mye bedre hverdag ved å endre noen vaner og rutiner i parforholdet. Dette er det mange som ikke vet om. Det neste hinderet handler om å si til sin partner at ”Kanskje vi skulle prøvd å få hjelp til å løse det problemet vi har? Kanskje vi skulle prøvd parterapi?” I tusenvis av par er dette så vanskelig å si at de foretrekker å leve med sine utfordringer i år etter år. Neste hinder er å finne en terapeut og finne ledig time som passer for alle tre. Mange terapeuter har lange ventelister, og mange par har travle hverdager, de avskriver parterapi som for ressurskrevende og lever videre med de utfordringene de har.

På Parweb får dere hjelp med det samme

Alle par burde hatt en runde med parterapi årlig. Biler trenger årlig service og parforhold er mye viktigere og mer komplekse enn biler. Par som venter for lenge med å rydde opp i dårlige vaner eller kommunikasjonsmønstre, har en mye lengre vei å gå enn de som øver på å komme hverandre i møte. Det er ikke noe mystisk på Parweb. Dere får vite hva forskningen om parforhold har etablert som helt selvsagte ting alle par bør gjøre mer og mindre av og dere får hjelp til å sette ord på noen av ulikhetene dere imellom.

Parterapi på nett kan ikke erstatte gode psykologer og er ikke ment for parforhold der det er vold, rusmisbruk eller andre typer overgrep, men kan være et nyttig supplement for de fleste vanlige mennesker.

Start på egen hånd eller sammen med partneren din.