Parweb - Parterapi På Nett - Logo
Et par som ser ømt på hverandre | Parweb - Parterapi på nettEt par som holder hendene | Parweb - Parterapi på nettKvinne som klemmer mannen sin bakfra. Parweb - Parterapi på nettKvinne som lener seg mot mannen sin | Parweb - Parterapi på nettEldre par som holder hendene | Parweb - Parterapi på nettPar som går hånd i hånd ved sjøen | Parweb - Parterapi på nettMann som kysser kona ved solnedgang | Parweb - Parterapi på nettPar går tett sammen på en bro | Parweb - Parterapi på nett

Våre kunder om Parweb

Parweb har hjulpet tusenvis av par med å forbedre forholdet.

Takk for at du har laget parterapi på nett!

Hei,
og takk for at du har laget parterapi på nett. Min mann og jeg har nå benyttetoss av den første av tre stier på rød sti. Så langt er vi veldig fornøyd medopplegget ditt.

Vi lurer litt på om du har noen tanker om hvor lang tid man børbruke. Forstår at det vil være individuelle forskjeller, men har du noenerfaringer om hva som kan være fornuftig med tanke på hvor mange steg man børta i løpet av en uke? 

Kvinne 50

Dere har reddet våres forhold

”Vi er super fornøyd og har anbefalt dere til mange av våres bekjente. Dere har reddet våres forhold, det takker vi veldig for”.

Mann 40

Vi syntes det fungerer veldig bra!

”Alle burde gjøre dette. Vi har vært sammen i 16 år, men har lært så mye om hverandre. Dessverre går vi veien om utroskap, men dette kommer vi oss gjennom mye grunnet Parweb. Føler det som om det blir snakket til oss og vi kjennes oss igjen. Vi har brukt mye tid på dette og er kommet fort gjennom mye allerede. Vi er veldig bevisst på å være kjærlige med hverandre, være intime, kysse og beføle. Selv om det i begynnelsen føltes helt feil innimellom. Men det blir bedre og vi snakker så mye bedre med hverandre.

Parweb gir jeg terningkast seks!”

Kvinne 43

Dette er både fint og nyttig

”Jeg vil gjerne gi dere en tilbakemeldig. Hittil syns både jeg og min kjære at dette er både fint og nyttig. Vi prater godt sammen når vi jobber med det. God informasjon i videoene”

Kvinne 30

Vi har det faktisk bedre nå

”Vi har og har hatt kjempegod nytte av Parweb, vi har det faktisk bedre nå, en nærhet, som vi ikke har hatt på lenge. Selvfølgelig butter det imot av og til, men nå er vi blitt modige nok til å meddele følelser og behov og ”snakke” oss ferdige om problemer/tanker som dukker opp”

Takk og gode tanker

Kvinne 38

Jeg synes ALT var veldig treffende og veldig bra!

”Psykologen er behagelig å høre på!
Øyner et lite håp nå 🙏
Har allerede anbefalt den videre!”

Kvinne 28

Veldig fornøyd med det vi har lært fra dere

”Vi (jeg og min kjæreste) har brukt Parweb i to måneder nå, og er nå ferdig med den gule stien. Vi har hatt stor nytte av dette, og er veldig fornøyd med det vi har lært fra dere, og har blitt kjent med hverandre på en ny måte”

Mann 43

Mange gode tips og råd

Parweb har vært til veldig god hjelp! Vi synes at i til sammenligning med å gå til par terapeut (det har vi også gjort tidligere) har denne stien gitt oss et er bevisst forhold til de problemer og utfordringer vi har hatt som par. Og, vi ar kunnet bedre identifisere problemene våre og jobbe videre med disse med god veiledning fra video og etterfølgende øvelser. Vi forplikter oss på en annen måte, vi har mer og bedre tid og kunne gjennomføre øvelsene når det passet oss. På begynnelsen av stien laget vi oss en avtale om når og hvor lenge vi skulle holde på. Dette har vi fulgt igjennom hele stien. Videoene var gode som introduksjon til de forskjellige øvelsene, og ga mange gode tips og råd. Stien som helhet virker veldig gjennomtenkt og godt gjennomarbeidet.

Vi synes at vi har hatt stort utbytte med å bruke Parweb og anbefaler gjerne Parweb til andre.

Kvinne 39

Vi har hatt stort utbytte av Parweb!

Vi har gått gjennom hele programmet og har hatt stort utbytte av det!

Man 65

Det har virkelig hjulpet!

”Jeg har i mange år jobbet som psykologspesialist på forskjellige Familievernkontor i Norge.

I dag hadde jeg et par som roser Parweb.no opp i skyene. De var i en alvorlig krise og måtte vente noen uker for å komme inn til oss. Mens de ventet fant de Parweb.no og det har virkelig hjulpet!”

Mann 56

Nyttig og verdifull veiledning

Nyttig og verdifull veiledning i en hver kjærlighets relasjon. Meget flink psykolog og lett og navigere på Parweb ❤️

Kvinne 36

Jag er utrolig takkemlig

”Min man så de to filmene (de første der du har en film til den overtredende og en til den sårede), han så begge to flere ganger og er totalt forvandlet. Hans stahet, hardhet og innelukkethet er noe jeg alltid har likt, og som gjør at jeg føler meg trygg, i 34 år. Men i denne utroskapssituasjonen ble det helt fatalt, han har jo bare benektet/bagatellisert hele greia i fire måneder, i den grad han overhodet har villet snakke om det.

Etter å ha sett filmene bestemte han seg for å legge alle kort på bordet, med datoer og detaljer (og det var seff også fysisk sex, noe han inntil ha så filmene standhaftig har benektet)

Han har rett og slett vist seg som det ansvarlige mennesket jeg elsker, og som jeg har lurt på hvor har blitt av de siste månedene. Han sa for øvrig at han var helt i sjokk etter å ha sett de filmene, og at han for første gang forsto at det ikke var meg som (som vanlig) lagde storm i vannglass, men at dette var alvor. Vi fortsetter på Parweb.

Jeg ville bare si at jeg er UTROLIG TAKKEMLIG for hva du har gjort for oss til nå”

Kvinne 58

Til stor nytte for oss når krisen var et faktum!

Parweb.no var til stor nytte for oss når krisen var et faktum!

Vi er fremdeles kjærester ❤️

Kvinne 36

Den har åpnet øynene for sider av våre utfordringer

Vi har holdt på med denne røde sti i omtrent ett år, og brukt den grundig.

”Den har åpnet øynene for sider av våre utfordringer som vi ikke hadde klart uten Parweb. Jeg kan så absolutt anbefale Parweb, og det var så absolutt verdt pengene.”

Kvinne 39

Takk for fin app!

Takk for fin app! Den er til hjelp for oss. 💕

Kvinne 32

Dette var veldig lærerikt

”Vi har fått veldig god hjelp og synes dette var veldig lærerikt og en behagelig måte å gjøre det på.

Tusen takk”.

Mann 47

Takk for en super parterapi side

”Takk for en super parterapi side. Flott tiltak som i grunn alle par har godt av å gå igjennom sammen!”

Mann 38

Synes det var bra

”Spesielt nyttig å se på ulikhetene i personlighetene med nysgjerrighet og respekt – istedenfor som et minefelt med konflikter”

Mann 35

Har helt klart hvert til hjelp i forholdet

Parweb har ”tvunget” oss inn i noen diskusjoner og samtaler og har helt klart hvert til hjelp i forholdet. Dersom noen kjente par skulle komme i en krise kan jeg godt anbefale rød sti, men uten å kjenne de andre stiene kan jeg nok også anbefale dem i andre sammenhenger.

Parweb var helt klart verdt pengene!

Kvinne 40

Takk for god hjelp

”Parweb ga oss gode verktøy til og starte opp med og forstå våre reaksjoner ang utroskapen.

Særlig så gjorde det meg godt som den sårede part at min mann skjønte bedre hvordan min sorg i dette er.

Takk for god hjelp og nå bruker vi de verktøyene vi har fått”.

Kvinne 46

Fornøyd med opplegget

”Ellers er vi etter første sti svært fornøyd med opplegget. Vi følger vi får mye igjen for dette og kommer til å fortsette på opplegget hele veien ut”

Kvinne 45

Opplegget er veldig bra

”Opplegget er veldig bra og vi har nok hatt personlig utbytte av punktene vi har tatt.

Dessverre har vi ikke overskudd til å prioritere dette og vi har vel funnet ut at vi klarer oss med de verktøyene vi har fått”

Kvinne 29

Nå slipper vi å krangle om alle de små, daglige tingene!

Jeg så på meg selv som helt åpen og fleksibel, men nå skjønner jeg at jeg har stort behov for orden og forutsigbarhet, mye større enn henne. Det forklarer så mye og nå slipper vi å krangle om alle de små, daglige tingene!

Mann 39

Fungerte bra for meg

”Det var enklere å få i gang samtalen om ting som var vanskelig.

Vi har nå gått over til vanlig terapi”,

Kvinne 35

Invitér din partner i neste steg