Parweb - Parterapi På Nett - Logo

Historien bak Parweb

Andreas Løes Narum som står bak Parweb, har lang erfaring som psykolog og parterapeut. Han har deltatt som ekspert i flere TV-produksjoner på NRK1, blant annet ”Bør de gifte seg” og ”Test Kjærligheten”. Andreas er også organisasjonspsykolog i tillegg til at han jobber med klienter.

Som parterapeut har Andreas møtt mange par som har én ting til felles: De burde kommet til terapi mye tidligere. Hadde de gjort det, ville det vært mye lettere å få til en fin hverdag. Nesten alle par synes dørstokkmila for å komme seg til rådgivning er altfor lang.

Derfor utviklet han Parweb med tema som det de fleste par sliter med. Slik kan alle få hjelp med det samme, uten å måtte bestille time noe sted.

“Som psykolog ligger det mitt hjerte nært å øke partilfredshet og bedrive folkeopplysning, ikke bare for de parene jeg jobber med, men for par i hele landet"

Jeg ønsker å nå frem med budskapet om at gode parforhold ikke blir til av seg selv. Det å oppnå et godt parforhold krever vedvarende innsats, og ofte er det bare små endringer som skal til før man får det mye bedre”

Andreas Løes Narum, psykolog, parterapeut och grundare av Remainly
Psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum

Selskapet bak Parweb

Parweb Scandinavia AB

Organisasjonsnummer: 559211-3491

E-postadresse: kontakt@parweb.no

Start på egen hånd eller sammen med partneren din.