Parweb - Parterapi På Nett - Logo
Les mer


Intimitet i Forholdet | Parweb - Parterapi på nett

Intimitet i Forholdet

Kom nær hverandre igjen

Å finne tilbake til sex handler ikke bare om det fysiske, det handler også om psykologisk nærhet.

Finn tillbake til intimitet og sex igjen

Par som ofte har sex, er lykkeligere i parforholdet enn de som ikke er det. Seksuell intimitet gir trygghet, økt velvære og er en av de beste måtene å opprettholde et lykkelig forhold på.

Det er tider hvor par har mindre sex. Dette kan føre til at en eller begge føler seg uønsket eller uattraktiv. I virkeligheten ønsker begge parter vanligvis å være mer intime, men det kan ha skjedd ting som gjør dem usikre på hvordan de skal nærme seg partneren igjen. Det kan også være vanskelig hvis begge er redde for å bli avvist, eller det har gått lang tid siden sist de hadde sex.

På Parweb finner dere en sti som hjelper dere om at finne tillbake till fysisk intimitet igjen.

Finn tilbake till fysisk intimitet igjen

Alle priser er per par

Snakk om hva intimitet og sex betyr for dere

Det er mulig at du eller partneren din synes det er ubehagelig å snakke om sex og fysisk nærhet. Noen mennesker er mer utrent i å snakke om dette enn andre. Hvis den ene partneren synes emnet er vanskelig å snakke om, kan det gjøre at den andre føler seg avvist. Dette kan ende i konflikt og kommunikasjonen blir enda dårligere. Kulturelle forskjeller og ulik oppvekst kan gjøre denne samtalen enda vanskeligere.

På Parweb hjelper vi par med å diskutere sex og fysisk nærhet slik at begge kan finne ut av hva de er komfortable med. Vi hjelper par med å nærme seg private temaer uten at noen skal føle at de må trå over egne grenser.

Intimitet og sex i forholdet
Hva intimitet og sex betyr for dereDet er viktig å snakke om egne behov fordi dette er helt grunnleggende i alle parforhold. Husk at din partner antagelig lengter etter å få vite hvordan hen skal kunne tilfredsstille dine behov. Men din partner er ikke tankeleser! Du må lære å kjenne igjen og sette ord på dine egne behov. Vi vil at par skal åpne seg opp for hverandre og forstå at gjenoppbygging av intimitet ikke bare handler om det fysiske, men også om en dypt nødvendig psykologisk nærhet.

Ved å finne en måte å gjenkjenne egne behov på og så lære å formidle dem, hjelper vi par med å finne tilbake til fysisk nærhet.

Parweb kan hjelpe dere å finne tilbake till varandre igjen

Vår unike online videoterapi ledes av psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum. Dere får videointroduksjoner til samtaler dere gjennomfører selv når det måtte passe for dere.

I tradisjonell parterapi må du finne en terapeut begge kan ha tillit til og så finne en tid som passer. På Parweb er det ingen konkurranse om hvem terapeuten tror mest på, ingen møtebestillinger eller tidsbegrensninger, du står fritt til å se filmene og gjøre øvelsene når det passer deg.

Finn tilbake til fysisk nærhet igjen!

Start på egen hånd eller sammen med partneren din.